Biesdonkweg 33 Breda

Kenmerken
  • Moderne nieuwbouw
  • Atrium
  • Praktijkruimtes
  • Kap- en schoonheidssalon
Locatie Curio Biesdonkweg 33 1

Over Biesdonkweg 33

Wil jij aan de slag in de zorg? Of is het jouw droom om kapper te worden? Ga dan naar Curio Biesdonkweg 33. In de praktijkruimtes, zoals de schoonheidssalons, kan je jouw kennis meteen uit proberen. Iedere opleiding heeft zijn eigen plek in de school. Na een opleiding bij Curio weet jij precies wat je te wachten staat in het werkveld.

Het kleinschalige gebouw zorgt voor een gezonde, gezellige sfeer. Overal kan jij aan het werk. Alleen of in een groepje. Jij voelt je er op je gemak. En volgt met plezier een opleiding in uiterlijke verzorging of zorg en welzijn. Werk aan je toekomst bij Curio Biesdonkweg 33.

Bijzonder

Maatschappelijke Zorg 3

Ziekte, ouder worden of een handicap. Sommige mensen hebben jouw hulp heel hard nodig. Sta jij altijd klaar voor een ander? Volg dan een opleiding in de zorg en welzijn. Verzorg ouderen die niet meer kunnen lopen. Of deel medicijnen uit in de apotheek. Met dit dankbare werk maak jij écht het verschil voor een ander.

Bekijk de opleidingen
Mode

Met de opleidingen binnen de uiterlijke verzorging maak jij mensen nog mooier. Leer advies geven over krullend, lang en kort haar. Weet hoe je haren knipt en verft. En met welke producten je iemands huid weer laat stralen.

Bekijk de opleidingen
Sociaal Werker

Alleen ons schoolgebouw is al fijn om in te verblijven. Iedere studierichting heeft een eigen gedeelte van het moderne gebouw. In de grote, open aula komen we allemaal samen. Zo klets je ook eens bij met andere leerlingen.

Sociaal Werker 2

Praktijkonderwijs is bedoeld voor leerlingen die ondanks extra begeleiding geen diploma in het regulier voortgezet onderwijs kunnen halen.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik hieronder door de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Quote 1

Curio is al jaren actief in West-Brabant met veel contacten met bedrijven en overheden.

Curio. De beroepsopleider van de regio.