Het pioniersteam staat voor je klaar om je te ondersteunen:

Daniëlle Deelen

Danielle Deelen werkt bij Curio zorg & welzijn. Ze is docent sport en recreatie op niveau 2. Mensen in beweging krijgen past op meerdere vlakken goed bij haar.

Wil jij mensen in beweging krijgen of iets organiseren? Dan ben je bij Danielle aan het goede adres voor tips en advies.

Dennis Linders

Dennis Linders werkt bij Curio op de afdeling student en onderwijs. Hij werkt samen met collega's aan de thema's loopbaanleren, digitale geletterdheid. Ook is hij verbonden met de Curio opleidingsschool. Daar verzorgt hij de onderzoeksbegeleiding van 4e jaars studenten. Dennis innoveert ‘evidence based’.

Wil jij onderzoekend leren? Vraag het Dennis.

Alfons Heerink

Alfons Heerink werkt als docent bij de opleiding bouw in de sector techniek en technologie. Zijn passie is het stimuleren van het activerend leren. En zo de student kan betrekken bij zijn eigen onderwijs en medeverantwoordelijk maken. Alfons zoek je op voor een frisse blik, een creatieve impuls of gewoon een luisterend oor.

Wil jij vrij denken? Alfons denkt met je mee.

Lotte van Kempen

Lotte van Kempen werkt als docent bij Curio de rotonde. Ze werkt ook als trainer bij Hogeschool Rotterdam. Ze gelooft erin dat innoveren niet van zelf gaat. Een goed idee ontwikkel je samen. Daarom is ze ook projectleider van Curio leerlabs, naast pioniers. Voor innoveren heb je elkaar nodig.

Wil je leren verbinden? Lotte staat voor je klaar.