Leerlingen en studenten ontwikkelen tijdens hun studieloopbaan veel vaardigheden die niet altijd op hun diploma staan. En juist die vaardigheden zeggen veel over de kwaliteiten van de leerlingen en studenten. Deze verborgen competenties moeten zichtbaar worden! Daarom stellen we een skillspaspoort op. Met als doel de skills van de leerlingen en studenten inzichtelijk te maken en aanwakkeren. Het skillspaspoort is een aanvulling op het diploma en heeft een civiele waarde. Werkgevers, leerbedrijven en vervolgopleidingen kunnen deze skills waarderen in sollicitatie- en kennismakingsgesprekken.

Ontwikkelen van het skillspaspoort
In het leerlab doen we praktijkonderzoek waarbij stakeholders worden bevraagd. Daarnaast sluiten we aan bij bestaande initiatieven in de regio West-Brabant en daarbuiten. Door te bouwen op en samen te werken met deze initiatieven wordt een sterke basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van het skillspaspoort.

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig geworden naar het skillspaspoort? Houd deze website in de gaten of neem contact op met het leerlab via skillspaspoort@curio.nl

Deelnemers skillspaspoort

Franka van Gool
Curio isk Breda
Leerlableider en docent
Sandra de Koning
Curio Johan Cruijff College
Leerlableider en docent
Sjoerd de Lange
Curio voedsel, groen en gastvrijheid
Docent horeca
Renate Blaas
Curio Johan Cruijff College
Interim manager
Linsey Huijbregts
Curio praktijkschool
Docent 
Joan Adriaanse
Curio
Projectmanager bedrijfsopleidingen
Dennis Linders
Curio student en onderwijs - vmbo
Docent
Bob Clerx
Curio Johan Cruijff College
Docent
Steven Daemen
Curio economie en ondernemen
Docent Curio shop
Peter Nooijens
Curio
Informatiemanager
Dalilah Martina
Curio vmbo
Docent scala