You are here:

Waarom is Curio prinsentuin Andel de school voor jou?

Zijn dieren en planten helemaal jouw ding? Dan is Curio prinsentuin Andel de school voor jou! Ga aan de slag met dieren, planten en bloemen. Ontdek wat jouw talenten zijn door de persoonlijke begeleiding en zet weer een stapje verder in jouw toekomst.

Heb je extra begeleiding nodig?

Dat is geen probleem bij Curio prinsentuin Andel. Jij krijgt extra begeleiding voor de vakken waar jij moeite mee hebt. Bij jouw mentor kun je terecht met al jouw vragen en problemen. Die kan de hulp regelen die jij nodig hebt. Zo zorgen wij er samen voor dat jij je vmbo-diploma haalt.

Je zit niet alleen maar met je neus in de boeken

Bij Curio prinsentuin Andel ben je veel in de praktijk bezig. Je zit dus niet alleen maar met je neus in de boeken. Je leert hier door te doen en zo kom jij erachter waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bepaal zelf hoe jouw opleiding eruitziet door jouw interesses te ontdekken. Dit kun je doen tijdens Curio tijd. Hier mag jij jouw eigen projecten bedenken.

Vier van onze leerlingen vertellen jou hier graag meer over.

Line

“Doordat ik hier veel met dieren en planten mag doen is dit dé school voor mij. Hier ben je veel in de praktijk bezig en zit je niet alleen maar in de boeken. Mijn favoriete vak is Curio tijd. Hier mag je je eigen projecten bedenken. Dan ben ik vooral bezig met dieren en goede doelen.”

Xavi

“Mijn favoriete vak is wiskunde. Daar had ik heel veel moeite mee, maar hier word ik heel goed geholpen. Nu gaat wiskunde heel goed en vind ik het heel leuk!”

Bram

“Ik vind het leuk om met mijn handen te werken en bezig te zijn met planten. Techna vind ik daarom het leukste vak. Nu werk ik aan een letter waar een lampje in komt. Ik vind het ook leuk om planten in de grond te stoppen en te kijken hoe ze groeien.”

Mala

“Hier doen we heel veel met onze handen en niet met boeken. We leren veel over dieren omdat we hier veel met de dieren mogen doen. Bij de paarden is mijn favoriete plek omdat ik heel veel van dieren houd.”

Ben jij enthousiast geworden en is Curio prinsentuin Andel de school voor jou? Kom dan samen met je ouders bij ons langs op een open dag en beleef hoe het er op school aan toegaat. Je kan ook mini-lessen volgen en kennis maken met de mensen die op onze school werken. Of wandel via de online rondleiding door de school. Hopelijk zien we jou snel op Curio prinsentuin Andel.

Lees ook