You are here:

Uitslag mbo ambassadeursgala

Onze ambassadeur Vince van Maurik had een prima pitch voorbereid. Hij was klaar om het grote publiek te vertellen hoe hij zijn bijdrage levert om het mbo landelijk nog beter op de kaart te zetten. https://www.youtube.com/watch?v=PIExL05RRMA

Vandaag op het mbo ambassadeursgala kon hij worden verkozen tot landelijk mbo-ambassadeur. Zoals het vaak gaat kan er maar één die rol op zich nemen. En dat was Vince deze keer helaas niet.

Maar….in zijn rol als Curio ambassadeur zien we hem dit jaar nog vaak terug. Zo heeft hij voor zijn serie ‘Vince ontdekt het bedrijfsleven’ bij 402 automotive (https://www.youtube.com/watch?v=iGKs3U81edI&feature=youtu.be) uit Hoeven meegedraaid. Binnenkort verschijnt de volgende aflevering. Daarin bezoekt hij het Amphia ziekenhuis.

En morgenavond al is hij samen met onze bestuursvoorzitter Rob Neutelings en de Bredase wethouder Arjen van Drunen jurylid bij de verkiezing voor beste onderwijspionier bij Brack in Breda. https://www.curio.nl/over-ons/onderwijsinnovatie/curio-pioniers/

Genoeg ambassadeurswerk te doen dus. Blijf Vince volgen!

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

IMG 4573

En…..ons leerbedrijf De Menmoerhoeve uit Etten-Leur was al verkozen tot beste leerbedrijf in de sector voedsel, groen en gastvrijheid. Vanavond maakten ze ook kans op de landelijke titel. Marieke van Dijck - Martens, eigenaresse van de Menmoerhoeve, werkt dagelijks met studenten van Curio. Dit is ontstaan vanuit een project voor beschermde stageplaatsen voor kwetsbare jongeren, met inzet van regiomiddelen. Bpv-begeleider van Curio is Milou Hinssen. Zij is vanaf het begin bij deze stage en het project betrokken.

Tijdens het mbo ambassadeursgala zijn zij helaas niet landelijk het beste leerbedrijf geworden. Maar wij zijn trots om met zo’n bedrijf te mogen samenwerken. En onze studenten de beste leerervaring op te laten doen.

Lees ook