You are here:

Succesvol webinar voor zij-instromers onderwijs

Welke mogelijkheden zijn er om als zij-instromer te gaan werken in het onderwijs? Op 10 december konden geïnteresseerden hierover een webinar volgen. Vanuit de regionale aanpak personeelstekort is dit opgepakt in een online programma door Monique Buitelaar, recruiter bij Curio en Paul Dirckx, coördinator lerarenopleidingen bij Fontys Hogescholen.

Vanuit Curio werd uitgelegd welke mogelijkheden er binnen Curio zijn en wat het PDG-traject inhoudt. Ook kwamen onze ambassadeurs Demi en Dagmar aan het woord met hun visie over een goede docent. Kaat van Dorenmalen, zelf zij-instromer uit de bouwwereld en nu werkzaam in de sector techniek en technologie, deelde op enthousiaste wijze haar ervaringen bij Curio. Fontys nam de uitleg over de lerarenopleidingen voor haar rekening. De presentatie was in handen van Robin Robart. Hij deed ook de interviews en beantwoordde samen met Monique de vragen van de kijkers via de chat.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de korte animatie over het verschil tussen lerarenopleiding en PDG. Of bekijk het webinar zelf.

Het webinar wordt begin volgend jaar herhaald.

Curio Website Nieuwsbericht Formaat Succesvol Webinar

Lees ook