You are here:

Je hebt nog een paar maanden om een gratis cursus te volgen

Sinds vorige zomer kunnen Brabanders op de website brabantleert.nl een gratis cursus ter waarde van 1000 euro aanvragen. De overheid stelt de subsidie beschikbaar, zodat werkende mensen zich kunnen om- of bijscholen tijdens de coronacrisis. Al 1100 mensen gingen je voor. De subsidie stopt deze zomer, maak dus snel nog gebruik van deze unieke kans. En ontdek hoe leuk het is om jezelf een leven lang te ontwikkelen.

LLO 3

Van elektrotechniek tot heftruckchauffeur en van babyspecialist tot projectmanagement. Het gevarieerde aanbod is opgesplitst in 10 sectoren: bouw en infra, techniek, logistiek, zorg, IT, financiële dienstverlening, commercieel en administratief, horeca, detailhandel, groen en onderwijs. Met zo’n 235 cursussen is er voor ieder wat wils. Op de website brabantleert.nl vind je het complete overzicht en ontdek je waar en wanneer de cursussen van start gaan.

Heftruckchauffeurs en Leermeesters

Sinds de start zijn er al veel trajecten succesvol gestart én afgerond. Zoals de tweedaagse cursus heftruckchauffeur, de Leermeester-training en de cursus Veilig werken, met 1 dag BHV en 1 dag VCA.  Joan Adriaanse, projectmanager bedrijfsopleidingen bij Curio vertelt: “Je voelt op zo’n moment het enthousiasme bij de deelnemers. Iedereen merkt hoe leuk het is om te leren.”

Geen 9 tot 5 mentaliteit

“Vroeger zat je van 9 tot 5 in de schoolbanken”, vertelt Joan. “Dat is hier niet het geval. Jezelf een leven lang ontwikkelen, betekent niet dat je 2 of 3 jaar in de schoolbanken moet zitten.” Het aanbod op brabantleert.nl past bij de doelgroep en dus bij het werkende leven. “De cursussen zijn interactief en praktisch. De meesten duren maar enkele dagen.”

Leven lang ontwikkelen

Bij Curio kun je je een leven lang ontwikkelen (LLO). Naast v(mb)o en mbo bieden we onderwijs voor volwassenen en hebben een ruim aanbod in bedrijfsopleidingen. Je kunt bij Curio terecht als consument, bijvoorbeeld als je je wilt om- of bijscholen. Iets wat zeker in deze tijd voor veel mensen aan de orde is. Heb je een bedrijf? Dan denken we graag met je mee hoe je jouw personeel naar een hoger niveau kunt tillen. Joan: “Misschien hebben wij het antwoord niet altijd voor je, maar dan koppelen we je graag aan ons uitgebreide netwerk in de regio én daarbuiten!”

Inschrijven voor de gratis cursussen van NL Leert Door kan nog tot de zomer. Het complete aanbod vind je op Brabant Leert. Wil je meer weten over dit onderwerp? Of heb je een vraagstuk in je bedrijf waar je over wilt sparren? Mail Joan Adriaanse dan op j.adriaanse@curio.nl of bel naar 06-1243-1851.

Lees ook