Bedrijfsopleidingen

Het is belangrijk dat medewerkers hun leven lang blijft ontwikkelen. Je personeel is het visitekaartje van je bedrijf. Investeer je in hen, dan investeer je in je bedrijf. Als opleider van de regio kunnen wij daarbij helpen. We hebben een ruim aanbod aan cursussen, opleidingen en maatwerkoplossingen.

Bedrijfsopleidingen

Cursussen Lang Leven Ontwikkelen

Cursussen

Wil je medewerkers bijscholen, laat ze dan een cursus volgen. Curio heeft een breed aanbod aan cursussen en certificeringstrajecten. Investeren in je medewerkers houdt niet alleen je bedrijf gezond, maar ook je medewerkers.

Cursussen
bedrijfsopleidingen-maatwerk

Maatwerk

Zijn er binnen het bedrijf specifieke ontwikkelingen? Is er een grote instroom aan nieuwe medewerkers? Er kunnen allerlei redenen zijn dat je binnen een organisatie een grote groep wilt bijscholen of omscholen. Wij bieden verschillende maatwerktrajecten aan.

Bedrijfsopleidingen op maat
Bedrijfsopleidingen

Mbo-opleidingen

Leid je medewerkers op met een bbl-opleiding. Bij een bbl-traject gaat de medewerker 1 of 2 dagen naar school en werkt daarnaast 3 tot 4 dagen binnen het bedrijf. De lesstof wordt direct in praktijk gebracht op de werkvloer. Curio biedt opleidingen in de zorg, groen, techniek en meer.

Opleidingen
Scholingsscan Curio

Met een scholingscan onderzoeken we welke vaardigheden je medewerkers hebben en welke ze graag willen ontwikkelen. In de scholingsscan voeren we gesprekken met de medewerkers en voeren we een aantal tests uit. Zo weten we waar de medewerkers staan en waar ze naar toe willen. Op die manier kunnen we een mooi scholingsplan opstellen.

Scholingsscan en -advies

Contactpersonen

Joan Adriaanse
Projectmanager Bedrijfsopleidingen
j.adriaanse@curio.nl
06 1243 18 51
Lucinda Jochems-Clarijs
Beleidsondersteuner bedrijfsopleidingen
l.jochems-clarijs@curio.nl
06 2277 78 55
Ivo van Opbergen
Accountmanager Bedrijfsopleidingen
i.vanopbergen@curio.nl
06 1343 51 89