You are here:

Prachtige ervaring bij Skills finalewedstrijden

​Op 4, 5 én 6 maart vonden de finales plaats van de Skills vakwedstrijden. Na maanden trainen en oefenen was het dan eindelijk zover. De Skills Talents, in ons geval Curio prinsentuin andel, reisden af naar Leeuwarden om mee te doen aan de wedstrijd tuinontwerp en –aanleg. Bij Skills Heroes namen acht studenten deel. BN De Stem maakte een mooie reportage van student stukadoor Iris Kuijpers.

Het was een ongelooflijk leuke tijd. De groep was heel fanatiek en hielpen elkaar door de spannende dagen heen. Ze moesten hard werken tijdens de finales, want het is een serieuze wedstrijd. Ze hebben keihard gewerkt en mooie resultaten geboekt.

Eveline van der Westerlaken werd heel knap tweede in haar categorie Medewerker marketing, communicatie en evenementen. Daarnaast werd ons fantastische vmbo Skills Talents team uit Andel bekroond met de provincieprijs. Ze hadden 3 keer een vierde plek te pakken. Dat is een mooie prestatie, maar helaas geen podiumplaats. Ze kunnen echter deze ervaring in hun zak steken. Dat maakt ze stuk voor stuk kanjers.

Iris Kuijpers uit Halsteren haalde nog voorpaginanieuws van BN De Stem Bergen op Zoom met haar deelname als eerste vrouw aan de Stukadoorswedstrijd. 

De deelnemers nog eens op een rij.

Mbo Skills Heroes: ​

·       Anna van Keeken voor bloemschikken

·       Pierre van der Zee voor patissier

·       Daan Filius voor boulanger

·       Iris Kuijpers voor stukadoor

·       Nick Clemens voor tegelzetten

·       Eveline van der Westerlaken voor medewerker marketing, communicatie en evenementen

·       Lorenzo Gommers voor Sanitaire- en verwarmingstechnicus

·       Demi Gelens voor mode-ontwerper

 

Vmbo Skills Talents:

·      Tygo van Hemers

·      Maarten Timmermans

·      Rico Brekelmans

 

Ad Waijers, docent bij de Curio-opleidingen mbo Brood en Banket, en Netty Dekker, docent bij de Curio-opleidingen Bloem en Styling, begeleidden de studenten in aanloop naar en tijdens de vakwedstrijden. 

Foto's kun je vinden op de social-kanalen van Curio Skills: Facebook.com/curioskills en Instagram.com/curioskills

Mocht je meer willen weten of volgend jaar mee willen doen? Mail dan naar Annelies Bok,  A.bok@curio.nl.

Lees ook