You are here:

Leerlingen van Curio prinsentuin Oudenbosch verrassen verzorgingstehuis Zellenberg

Leerlingen van Curio prinsentuin Oudenbosch hebben koekjes gebakken (eerstejaars) en kerststukjes (tweedejaars) gemaakt. Deze werden door Britt, Wessel en Joshua, tweedejaars leerlingen, naar het verzorgingstehuis Zellenberg in Oudenbosch gebracht. Samen met juf van der Velden verrasten ze de bewoners met de mooie en lekkere creaties.

Ontvangstcomité
Bij de ingang van de zorginstelling stond een ontvangstcomité van ouderen klaar. Die de koekjes en stukjes in ontvangst namen. De ouderen waren enorm verrast door de komst van de leerlingen. Bewoonster, mevrouw Brabers, vond de kransen prachtig en vroeg of de leerlingen volgend jaar weer langskomen met een kerststukje. Met de kerststukjes mogen de bewoners hun eigen kamer versieren.

Kerststukjes
Op Curio prinsentuin Oudenbosch maken leerlingen van leerjaar 2 ieder jaar een kerststukje rond de kerstperiode. Normaal gesproken mag iedere leerling iemand uitnodigen om samen een kerststukje te maken. Vanwege de coronarichtlijnen kon dat nu helaas niet doorgaan. Daarom geven de leerlingen de kerststukjes dit jaar weg aan ouderen die het heel goed kunnen gebruiken.

Woensdag zijn de eerste koekjes en kerststukjes weggeven aan verzorgingstehuis Zellenberg. Vandaag brengt juf van der Velden de rest.

Curio Prinsentuin Oudenbosch Zellenberg 4
Curio Prinsentuin Oudenbosch Zellenberg 2
Curio Prinsentuin Oudenbosch Zellenberg 3

Lees ook