You are here:

"Ik had niet verwacht dat het zo goed zou uitpakken"

Bij het laatste Z!O-thema hebben de leerlingen gewerkt aan een fantasie-eiland. Dinand vertelt graag hoe hij Z!O ervaart.

Dinand
“De eilandopdracht was heel leuk want je kon je fantasie kwijt. Het was fijn dat je je eigen creaties mocht bedenken. We konden eindeloos verzinnen. Daarom was ons eiland heel leuk geworden.

Het was leuk dat mijn ouders konden komen naar de eindbeoordeling. Het was een gezellige eindbeoordeling met goede cijfers. Ik had niet verwacht dat het zo goed zou uitpakken. Iedereen in het team had een ander karakter maar we werkten goed samen.

Ik heb over mezelf geleerd door Z!O. Ik heb geleerd dat ik goed kan samenwerken. En dat we samen tot eigen conclusies kunnen komen. Ik heb geleerd om anderen de kans te geven om te praten, dingen los te laten en taken over te laten aan anderen. Daar ben ik trots op.

De verbinding tussen alle vakken maakte de opdracht ook heel leuk. Het is leuk dat alles met elkaar te maken heeft. Je kon de hele tijd doorgaan omdat je het zelf heel breed kan maken. Je had daardoor eigenlijk altijd iets te doen.”

Lees ook