You are here:

Diploma drive-in bij Curio effent: ‘Een reis naar je toekomst’

Een bijzondere dag voor de geslaagden van Curio effent. Bij een speciale drive-in mochten de leerlingen hun diploma ophalen. En dat waren er nogal wat: maar liefst 99,5% van de laatstejaars slaagde dit jaar. De speciale editie van de diploma-uitreiking vond plaats op de sfeervolle locatie BOS & Co in Oosterhout.

De docenten van Curio effent toverden de locatie om tot een spectaculaire drive-in. “Een reis naar je toekomst”, zoals zij het zelf omschreven. Het thema van de diploma-uitreiking was dan ook ‘Fly into your future’. In een toebedeeld tijdslot haalden de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) hun diploma op. Met maximaal vier mensen in een auto. En geheel volgens de RIVM-richtlijnen zonder uit te stappen. Op afstand kregen de inzittenden hapjes en drankjes aangereikt. Verschillende docenten gaven optredens op een grote trailer. De mentoren spraken hun geslaagde leerlingen toe en overhandigden daarna de diploma’s. De diploma-uitreiking was anders dan normaal. Maar absoluut een geslaagde en gedenkwaardige dag voor iedereen!

Anders dan anders
Vanwege met de coronacrisis kon de diploma-uitreiking niet op de gebruikelijke wijze plaatsvinden. De afgelopen jaren was dit steeds bij Theater de Bussel. BOS & Co bleek een goed alternatief. Hierover maakte de school afspraken met de Gemeente Oosterhout. 

EFO200708 B012def
EFO200708 A032def
EFO200708 B011def
EFO200708 B021def

Lees ook