You are here:

Curio tv: 8 februari dag van de conciërge

Op 8 februari is het de dag van de conciërge. In deze speciale aflevering van Curio tv vertelt Robert over zijn werk als facilitair medewerker bij Curio. Facilitair medewerkers, ook wel conciërges genoemd, spelen een grote rol bij sociale veiligheid, de sfeer op school en ze dienen als vraagbaak voor leerlingen en studenten.

Robert vertelt wat hij zoal doet op een dag. Ook geeft hij een kleine rondleiding door de school. Met collega Nawfal bespreekt Robert hoe het werk van een conciërge vroeger was. En wat het verschil is met de facilitair medewerker van nu.

Wil je weten wat er speelt? Dan kijk je Curio tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Dit is Curio tv

In Curio tv staat jouw nieuwsgierigheid centraal. Iedere aflevering praten we je bij over alles wat er speelt binnen én buiten Curio. Inspirerende verhalen van (oud-)studenten bijvoorbeeld. En docenten die vol enthousiasme vertellen over hun onderwijsidee. Met Curio eropuit bezoeken we de leukste evenementen. En bij Curio actueel ontdek je nieuwe ontwikkelingen als eerste. Ook brengen we leerlingen, studenten en docenten met elkaar in gesprek. Met Curio tv leren we elkaar kennen. We delen de mooiste verhalen, zowel intern als extern. Omdat we trots zijn op Curio.

Curio tv is iedere maand online te zien. Bekijk hier alle afleveringen.

Lees ook