You are here:

Curio tv eropuit: Studenten bouwen eigen foodtruck

In deze speciale aflevering van Curio tv zie je Curio studenten Sem, Kyra en Ivy. Zij volgen de opleiding manager/ondernemer horeca aan de hotelschool in Bergen op Zoom.

Voor een ondernemende stage kwamen ze met het idee om zelf een foodtruck te bouwen. De studenten presenteerden hun idee bij  het talent ontwikkel programma van Curio. Na goedkeuring ontvingen de studenten projectgeld om hun ideeën uit te voeren en hun talenten te ontwikkelen. Kijk je mee?

Docent ondernemerschap Conny van der Horst begeleidde de studenten bij dit uitdagende avontuur. In deze speciale aflevering van Curio tv vraagt ze aan de studenten hoe het project tot stand kwam en hoe ze het hebben ervaren. Wil je weten wat er speelt? Dan kijk je Curio tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Dit is Curio tv

In Curio tv staat jouw nieuwsgierigheid centraal. Iedere aflevering praten we je bij over alles wat er speelt binnen én buiten Curio. Inspirerende verhalen van (oud-)studenten bijvoorbeeld. En docenten die vol enthousiasme vertellen over hun onderwijsidee. Met Curio eropuit bezoeken we de leukste evenementen. En bij Curio actueel ontdek je nieuwe ontwikkelingen als eerste. Ook brengen we leerlingen, studenten en docenten met elkaar in gesprek. Met Curio tv leren we elkaar kennen. We delen de mooiste verhalen, zowel intern als extern. Omdat we trots zijn op Curio.

Curio tv is iedere maand online te zien. Bekijk hier alle afleveringen.

Lees ook