You are here:

Curio in bedrijf bij Amega Groep uit Dordrecht

Als dé beroepsopleider van de regio is samenwerking met het bedrijfsleven van groot belang. Van stageplaatsen tot gastcolleges en deelname aan bedrijven- en banenmarkten. We zijn blij met deze samenwerkingen. Ze leveren zowel voor onze studenten als voor de leerbedrijven waardevolle ervaringen op. In deze serie ‘Curio in bedrijf’ belichten we de praktijkopleiders van onze stagebedrijven en hun stagiairs. Deze keer de Amega Groep en student Jochem Heins, derdejaars student sales en marketing. 


Een stage is een fijn sollicitatiegesprek, een verdiepende kennismaking

Wat hebben de bedrijven Ames, H-Point, SvensCar, Van Mill, Mulder, Mulder, Auto van der Burgh, Groeneveld Fietsen, Schadenet Ames en De Koning, PSB Bedrijfswageninrichting, Service Only, AA Lease en AA Rental gemeen met elkaar? Deze bedrijven zijn stuk voor stuk onderdeel van Amega Groep uit Dordrecht, een bekende automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid.

Suzanne Kuiper,  HR directeur van Amega Groep, vertelt enthousiast over hoe de leermeesters van Amega de studenten van Curio begeleiden. En waarom Amega het opleiden van stagiairs en bbl-studenten zo belangrijk vindt.

Van september 2022 tot januari 2023 heeft Jochem Heins (19), derdejaars student van de Curio opleiding sales en marketing in Breda, 40 uur per week stage gelopen bij de Opel dealer Van Mill en Hyundai dealer H-point in Gorinchem. 

Lees hier hun verhaal. 

 

Meer artikelen uit de serie Curio in bedrijf staan op Curio en samenwerking bedrijfsleven.

Lees ook