You are here:

Verlengingsbijeenkomst mollen- en woelrattenbestrijding

Heeft u een licentie mollen- en woelrattenbestrijding om met fosforwaterstof-houdende middelen te werken? Dan moet deze iedere vijf jaar verlengd worden. Om deze te kunnen verlengen dien je binnen deze vijf jaar een verlengingsbijeenkomst te volgen. Tijdens deze verlenging wordt de kennis opgefrist. Na het volgen van de verlengingsbijeenkomst ontvang je een nieuwe licentie Mollen- en Woelrattenbestrijding van Bureau Erkenningen.

Algemene informatie verlengingsbijeenkomst mollen- en woelrattenbestrijding

Data: De cursus start bij voldoende animo.
Bijzonderheden: Inclusief koffie/thee, lesmateriaal en afmelding bij Bureau Erkenningen.
Locatie: Prinsentuin College, Frankenthalerstraat 15, Breda
Voor: Iedereen in bezit van een geldige licentie mollen- en woelrattenbestrijding om met fosforwaterstofhoudende middelen te werken.
Door: Jan van der Graaff
Kosten: € 75,00 per persoon per verlengingsbijeenkomst (vrijgesteld van btw).
Duur: Één dagdeel van drie uur.

Inhoud van de verlengingsbijeenkomst mollen- en woelrattenbestrijding

Prinsentuin College Contractonderwijs beschikt over professionele docenten die werkzaam zijn in het bedrijfsleven of lesgeven op reguliere mbo-opleidingen. Ter ondersteuning is er beeld materiaal beschikbaar en ontvangt u een lesboek.

Resultaat

Na het bijwonen van de bijeenkomst ontvangt u vanaf 3 maanden voor het einde van de geldigheid van uw huidige licentie, een nieuw pasje van Bureau Erkenningen. Deze is weer vijf jaar geldig. Binnen deze vijf jaar dient u weer een verlengingsbijeenkomst bij te wonen.

Na de verlengingsbijeenkomst

De cursussen 'Gewasbescherming A' en 'Gewasbescherming B' bevelen wij u van harte aan.

Wilt u een incompany traject? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.