You are here:

Verlengingsbijeenkomsten gewasbescherming

Heb je een licentie gewasbescherming? Deze licentie is slechts 5 jaar geldig en moet worden verlengd door het volgen van minimaal vier verlengingsbijeenkomsten voor gewasbescherming. Wij bieden regelmatig verleningsbijeenkomsten aan.

Algemene informatie verlengingsbijeenkomsten gewasbescherming

Data: De bijeenkomsten zijn in gepland van september 2023 tot juni 2024. Hier vindt u het totale overzicht.
Bijzonderheden: Inclusief koffie/thee, lesmateriaal en afmelding bij Bureau Erkenningen. Tevens krijgt u een warme maaltijd aangeboden als u twee verlengingsbijeenkomsten op één dag bijwoont.
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda
Voor: Voor iedereen in bezit van een geldige licentie gewasbescherming A of gewasbescherming B
Door: Docenten werkzaam voor Curio
Kosten: € 75,00 per persoon per verlengingsbijeenkomst (vrijgesteld van btw)
Duur: Per verlengingsbijeenkomst één dagdeel van drie uur

Heeft u een licentie gewasbescherming? Sinds 1 juli 1996 is deze verplicht voor het beroepsmatig toepassen, verkopen en/of in opslag hebben van gewasbeschermingsmiddelen. Ook bedrijfshoofden (met geboortedatum 1 januari 1996 of later) moeten over Gewasbescherming A en/of B beschikken. De licentie is vijf jaar geldig, binnen deze periode dient u vier verlengingsbijeenkomsten te volgen om uw nieuwe licentie gewasbescherming van Bureau Erkenningen te kunnen ontvangen.

Inhoud van de verlengingsbijeenkomsten gewasbescherming

Tijdens de verschillende bijeenkomsten worden thema's uit de module 'Teelt' en 'Veiligheid & Techniek' behandeld, zoals bedreigingen in het openbaar groen, natuurlijke vijanden, kleine beetjes... grote gevolgen, Klimaatverandering en veiligheid en techniek bij gewasbescherming.

Curio beschikt over professionele docenten die werkzaam zijn het bedrijfsleven of lesgeven op reguliere mbo-opleidingen. Ter ondersteuning is er beeldmateriaal beschikbaar en ontvangt u een reader.

Resultaat

Na het bijwonen van 4 bijeenkomsten ontvangt u vanaf 3 maanden voor het einde van de geldigheid van uw huidige licentie, een nieuw pasje van Bureau Erkenningen. Deze licentie is dan weer vijf jaar geldig. Binnen deze vijf jaar moet u ook weer vier verlengingsbijeenkomsten volgen om uw licentie te kunnen verlengen. Let op de vervaldatum, deze staat onderaan op uw pas vermeld.

Door tijdig de verlengingsbijeenkomsten te volgen, voorkomt u het verlopen van de licentie. Ons advies is om uiterlijk in het begin van het laatste jaar dat de licentie geldig is, u aan te melden voor de bijeenkomsten.

Toelatingseis

U dient in het bezit te zijn van een geldige licentie gewasbescherming A of gewasbescherming B om een bijeenkomst te kunnen bijwonen.

Aanmelden

Indien u meerdere bijeenkomsten wilt bijwonen, kunt u dit aangeven in het vak 'opmerkingen'. Op deze manier hoeft u niet voor elke bijeenkomst het inschrijfformulier in te vullen.

Wilt u een in company traject? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.