Online open dag zaterdag 5 februari - Curio prinsentuin van cooth

Onze open dag op 5 februari gaat online door. Je krijgt digitaal een rondleiding van één van onze leraren. Je ontdekt het gebouw en kunt al je vragen stellen. Ook aan onze leerlingen. Zij laten jou namelijk in de praktijklokalen zien wat er allemaal te doen is op Curio prinsentuin van cooth. Aan het eind van de rondleiding staat het ondersteuningsteam voor je klaar om individuele vragen te beantwoorden. De online open dag is speciaal voor groep 8-leerlingen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan. 

Hoe werkt de online open dag?

Op zaterdag 5 februari geven we van 10.00 tot 15.00 uur ieder uur een online rondleiding. Onze leraren zijn op school, maar jij volgt de rondleiding veilig en verantwoord vanuit huis. Dit duurt een uur. Je volgt de digitale rondleiding samen met 4 andere leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). Zorg dus dat je op tijd bent. Via de link hieronder zie je welke tijden er nog beschikbaar zijn. 

 

Aanmelden online open dag

Selecteer jouw tijdslot via onderstaande link en meld je aan voor onze online open dag. 

 

 

Komt er nog een fysieke open dag?

In maart organiseren we misschien alsnog een fysieke open dag. Daarover nemen we in februari een besluit. Houd onze website dus goed in de gaten. Ook organiseren we dit najaar een evenement speciaal voor groep 7-leerlingen.

Persoonlijk kennismaken

Zit jij in groep 8? Kom dan samen met je ouders naar Curio prinsentuin van cooth. Je kunt dan zien en beleven hoe het er op onze school aan toe gaat. Je kunt mini-lesjes volgen en er valt van alles te zien. Maak kennis met de mensen die op onze school werken en misschien wel met je toekomstige klasgenoten. 

Wil je graag nog meer te weten komen over Curio prinsentuin van cooth? Dan is het mogelijk om een vip-rondleiding aan te vragen. Je krijgt dan samen met je ouder(s)/verzorger(s) een rondleiding krijgt door onze school.

Is Curio prinsentuin van cooth dé school voor jou? Dan wil je misschien alvast weten hoe je je kunt aanmelden. 

Ontdek de wereld van technologie, zorg en welzijn en groen.