Alternatieve open dagen - Curio prinsentuin Andel

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 januari ontdek je Curio prinsentuin Andel tijdens de alternatieve open dagen. Meld je aan voor een vip-rondleiding door de school samen met je ouder(s) of verzorger(s). Ook krijg je een workshoppakket mee naar huis. Daarmee kun je thuis aan de slag met 4 toffe workshops. Heb je de vip-rondleiding al een keer gevolgd? Of was je aanwezig bij Kom proeven en beleven. Schrijf je dan alleen in voor de workshops en ontvang het workshoppakket thuis. De alternatieve open dagen zijn speciaal voor groep 8-leerlingen.

Zit je in groep 7 en ben je ook al benieuwd naar onze school? Houd dan de website in de gaten. Dit voorjaar organiseren we iets speciaal voor jou. Ook kun je nu al online kennismaken met Curio prinsentuin Andel. 

Vip-rondleiding (inclusief workshops)

Tijdens de vip-rondleiding krijgen jij en je ouder(s) of verzorger(s) alles te zien. Van de theorielokalen tot de praktijkruimtes en van de aula tot de gymzaal. We bekijken de school van binnen... en van buiten. Natuurlijk kun je tijdens de rondleiding ook al je vragen stellen. Aan het eind van de rondleiding krijg je een workshoppakket mee naar huis. Thuis kun je aan de slag met vier toffe workshops: food, bloem, techniek en nask. Deze vip-rondleiding is voor groep 8-leerlingen. 

De inschrijving is gesloten.

Workshops (als je al een vip-rondleiding hebt gevolgd)

Heb je al een keer onze vip-rondleiding gevolgd? Of was je aanwezig bij Kom proeven en beleven? Meld je dan alleen aan voor de workshops. We bezorgen het workshoppakket bij je thuis. Dit is dus alleen voor leerlingen die al een keer een vip-rondleiding op onze school hebben gehad. Heb je je hierboven aangemeld voor de alternatieve open dag? Dan hoef je je niet apart nog aan te melden voor de workshops. Deze workshops zijn voor groep 8-leerlingen. 

Je kunt het workshoppakket nog aanvragen tot en met zondag 30 januari. In de week van 31 januari bezorgen we de pakketjes bij iedereen. 

Bekijk de workshop video's hier

Heb je jouw workshoppakket ontvangen? Dan kun je aan de slag wanneer het jou uitkomt. Hieronder vind je de video's om alle workshops uit te voeren. Wat ga jij als eerste doen? Een bloemstukje maken, brug bouwen, chocoladebroodjes bakken, of een voederbakje knutselen? Veel succes en plezier! 

We vinden het leuk als je het eindresultaat op social media deelt. Vergeet je ons niet te taggen?

Nog meer manieren om kennis te maken

Speciaal voor leerlingen uit groep 8 organiseren wij een doe-middag. Kom sfeer proeven en maak kennis met onze praktijklessen. 

Is Curio prinsentuin Andel dé school voor jou? Dan wil je misschien alvast weten hoe je je kunt aanmelden.