Voor de leveranciers van Curio

Lever jij diensten aan Curio? Tafels, internet, koffie of kluisjes bijvoorbeeld? Wij zijn heel blij met jouw diensten. Daarom verwerken we jouw facturen graag snel. En dat gaat nog sneller als je de volgende 2 stappen volgt:

1. Vermeld het bestelnummer

Jij ontving een bestelnummer. Dit moet je altijd op de factuur zetten. Wordt het bestelnummer niet vermeld? Dan kunnen wij helaas niet betalen.

2. Stuur jouw factuur naar het goede adres

Mail jouw factuur in pdf-formaat naar factuur@curio.nl. Wil je per post verzenden? Dat mag, maar gaat wel minder snel. Stuur de brief naar:

Curio
Naam van de school of locatie waaraan u hebt geleverd 
Postbus 699 
4870 AR Etten-Leur

KVK-nummer 41105340

Vragen?

Wil je meer weten over die ene verkoopfactuur? Of ben je het bestelnummer vergeten door te geven? Onze afdeling financiële administratie zit klaar voor al jouw vragen. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Per e-mail

Mail met financiële vragen naar factuur@curio.nl. Heb je een andere vraag? Mail dan naar overige.zaken@curio.nl

Per telefoon

Bel onze financiële administratie op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur op 088-2098290 (keuze 1: leveranciers - keuze 3: overige financiële vragen).

Per post

Stuur een brief naar: 
Curio
T.a.v. ROC Diensten/Financiële administratie
Postbus 699
4870 AR Etten-Leur

Aanbestedingen

Als school zijn wij verplicht om aanbestedingen uit te schrijven. Dat doen we met een dynamisch aankoopsysteem. Meld je als leverancier aan voor dit platform om opdrachten voor Curio uit te mogen voeren. Je moet dan aan een aantal minimumeisen voldoen. Denk aan verzekering, inschrijving Kamer van Koophandel en gedragsverklaring aanbesteding.