You are here:

Vince van Maurik uit Bergen op Zoom is de Curio mbo ambassadeur 2023

Vince van Maurik (15 jaar) uit Bergen op Zoom is heel 2023 de mbo-ambassadeur van Curio. Hij kwam als winnaar uit de bus van drie finalisten in de spannende Curio mbo-ambassadeursverkiezing. Vince volgt de Curio mbo-opleiding Manager ondernemer horeca.

Curio Ambassadeur Uitreiking Vince 11
Op de foto Vince van Maurik. Curio-ambassadeur 2020-2021 Demi van Overveld feliciteert hem met zijn titel Curio Ambassadeur 2023.

De finalisten gingen verschillende challenges aan. Van videopitch en debatworkshop tot het maken van een professionele video. In die video vertellen ze hun boodschap over het mbo. De challenge was om hun video op zoveel mogelijk kanalen onder de aandacht te brengen. En ook om zoveel mogelijk likes en comments te krijgen. Wie is het meest communicatief, heeft de grootse overtuigingskracht en is de beste influencer om de waarde van het mbo breed uit te dragen? Daar draaide het allemaal om. Vince sprong er bovenuit en mag de eervolle titel een jaar lang dragen.

Dit is pas het begin van de carrière van de nieuwe ambassadeur. Vince van Maurik vertegenwoordigt Curio tijdens de landelijke mbo-verkiezing. Hieraan doen nog 41 andere mbo-studenten uit heel Nederland mee. Op 15 mei 2023 is de finale. Dan wordt de landelijke ambassadeur bekend gemaakt. Die krijgt dé kans om op landelijk niveau iets te betekenen voor het mbo-onderwijs. 

Bekijk hier de winnende video: 

Lees ook