You are here:

Vanaf 18 januari weer fysieke lessen mbo

Vanaf aanstaande dinsdag 18 januari zijn de lessen voor onze mbo studenten weer op school. In verband met de voorbereidingen geldt voor maandag nog even de oude situatie. Voor vmbo blijven de huidige regels van kracht. We zijn blij dat we ook onze mbo studenten weer op school mogen verwelkomen.

Vmbo

Voor ons vmbo blijft de situatie hetzelfde. We zijn blij dat het fysieke onderwijs – binnen de afgesproken regels – doorgaat.

Open dagen vmbo

De fysieke open dagen in het vmbo gaan niet door. Kleinschalige activiteiten zijn wel  mogelijk. Per regio en per school kan dit anders zijn. Dit wordt zo snel als mogelijk aangepast en duidelijk gemaakt op onze website. De informatie vindt u dan terug op de specifieke schoolpagina.

Mbo

Vanaf dinsdag 18 januari worden de lessen weer fysiek op school gegeven. Er gelden wel een aantal regels:

  • De maximale groepsgrootte blijft 75 personen;
  • Een (wegwerp) mondkapje is overal in de school verplicht. Dus ook tijdens de les in de lokalen. En ook als er 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Stoffen en zelfgemaakte mondkapjes worden afgeraden. 
  • Dringende advies voor twee keer per week zelftesten blijft van kracht. Dit geldt voor  medewerkers en studenten.

Open dagen mbo

Op maandag 17 januari maken we bekend of de open dagen in het mbo doorgaan of niet. Deze staan gepland voor 21 en 22 januari. 

Stages in het buitenland

Buitenlandstages mogen weer met ingang van 7 februari 2022. Voorwaarde is dat het stageland geel of groen is. We geven geen toestemming voor stages naar landen waarvoor code rood of oranje geldt.

De stagiaires ontvangen van ons informatie over de risico's. Reist een student toch af naar een land met code rood of oranje, dan vergoedt Curio geen terugkomkosten en bemiddelt Curio niet proactief in het organiseren van de terugreis.

 

Lees ook