You are here:

Vaccineren op Curio-locaties

De aandacht van het vaccineren verlegt zich naar de jongere en meer schoolgaande doelgroep. Scholen worden benaderd om bij te dragen aan voorlichten en vaccineren.  

Curio is voorstander van vaccineren, omdat dat de meeste zekerheid geeft dat we ons onderwijs min of meer op een normale manier kunnen blijven aanbieden. Na een lange tijd van onzekerheid en alternatieve vormen van onderwijs, zijn we erg blij om alle leerlingen en studenten weer fysiek te mogen ontvangen. En dat houden we graag zo.  

Mocht een GGD, uit eigen naam, een van onze locaties willen gebruiken om voor te lichten, dan staan wij hiervoor open. Op die manier kan de GGD leerlingen, studenten en ouders ondersteunen om weloverwogen te kiezen om wel of niet te vaccineren.  

Wat we niet toestaan is om op onze locaties, schoolpleinen en lokalen, te gebruiken om te vaccineren. We willen voorkomen dat de suggestie wordt gewekt dat onder de verantwoordelijkheid van Curio vaccineren buiten het zicht van ouders of wettelijke verzorgers om gebeurt. 

Gettyimages 1266812038

Lees ook