You are here:

Praktijkdag voor studenten van food & future bij Herbs & Spices

Iedere vrijdag krijgen studenten van de opleiding food & future praktijkscholing. Een dag waarbij ze bedrijven bezoeken en uitleg krijgen over voeding. Wat voeding met je lichaam doet, nieuwe bereidingswijzen en mogelijkheden in de keuken. 

Praktijkdag Voor Studenten Van Food En Future Bij Herbs & Spices (3)

De studenten van Curio Food & Future zijn tijdens de tweede praktijkdag op excursie geweest naar Herbs & Spices in Alphen. Dit fantastische bedrijf produceert natuurlijke maaltijden zonder gebruik van toevoegingen. Eigenaresse Cindy van Egmond presenteert vol enthousiasme haar visie van het bedrijf. Ze is een inspiratie voor de studenten. Ze laat hen nadenken over hun eigen voeding, gezondheid en de keuzes die zij maken.

Inspirerende gastlessen

Samen met een theesommelier hebben de studenten alles geleerd over thee, foodpairing en smaak. Tijdens een gastles van Ultimate Performance Gym Alphen leren ze meer over sport, voeding en gezondheid. Na een wandeling door de bossen bij Alphen was het tijd voor de lunch. De lunch is geheel verzorgd door Herbs & Spices.

Kunnen we bij jouw bedrijf langskomen?

Wij zijn voor onze nieuwe opleiding food & future altijd op zoek naar bedrijven waar wij met onze studenten kennis mogen ophalen over voeding en de processen die daarbij een rol spelen. Kunnen we bij jouw bedrijf terecht? Laat het ons weten.

Praktijkdag Voor Studenten Van Food En Future Bij Herbs & Spices (4)

Lees ook