You are here:

Laat je verwonderen tijdens de leerlabs meet up op 1 juni

Op donderdag 1 juni nemen de leerlabs je mee in de opbrengsten van afgelopen jaar. Dit doen ze door middel van wondermomenten waar je je voor kunt aanmelden. In 45 minuten wordt je geïnspireerd, aan het denken gezet of worden er feedback of ideeën opgehaald.

Welke wondermomenten zijn er?
Er zijn 14 verschillende wondermomenten. Je kunt er 2 volgen. De wondermomenten vind je op deze pagina.

Wat is er nog meer?
Naast de wondermomenten is er een markt, zijn er vlaggetjes, inspiratie, feedback en een hapje en drankje. Wil je bekijken hoe dit eruit ziet? Kijk dan hier de foto’s van vorig jaar terug.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden doe je op onze website. Daar vind je ook het programma. Kun je geen hele middag aanwezig zijn? Geen probleem. Ook voor een deel van het programma ben je welkom. Meld je ook dan aan.

Wat is een leerlab?
In een leerlab wordt onderzoek gedaan naar vraagstukken uit het onderwijs of de maatschappij. Denk aan taalkansenongelijkheid of studentenwelzijn. Een leerlab bestaat uit interne en externe docenten, experts, onderzoekers, leerlingen en studenten. Twee jaar lang komt de groep bij elkaar om kennis uit te wisselen, elkaar te inspireren en experimenteren. Met als doel dat iedere deelnemer op zijn of haar eigen werkplek een vernieuwing, verbetering of verandering realiseert.

Meer weten over leerlabs? Kijk op curio.nl/leerlabs

Lees ook