You are here:

Ben jij erbij op de pioniersavond van 16 mei?

Op 16 mei presenteren 13 pioniers hun onderwijsidee. Alle 13 brachten ze dit jaar hun onderwijsidee tot uitvoering. Van Curio music tot de wereldkantine. En van de Curio shop tot talentbegeleiding. Ook is er ruimte om vragen te stellen en met de pioniers in gesprek te gaan. Tijdens de avond zijn er 3 prijzen te verdelen. De juryprijs, de publieksprijs en de innovatieprijs. Meld je aan via ww.curio.nl/pioniers

Kom Je Ook Op 16 Mei 2023

Tijd: 19:00 – 21:00 (inloop vanaf 18:45)
Locatie: Brack Breda (speelhuislaan 173a)

Stem mee voor de publieksprijs
De pioniers worden beoordeeld door een vakjury. Maar natuurlijk is het ook leuk te weten wat het publiek het meeste aanspreekt. Daarom kan iedereen meestemmen. Van 7 t/m 15 mei, online. Als je meestemt én op de avond zelf aanwezig bent, maak je kans op een heerlijk kratje piobier. Een brouwconcept uit de eigen Curio ‘keuken’.

Je kunt de pioniers en hun ideeën alvast bekijken via www.curio.nl/pioniers. Ook kun je je alvast aanmelden om op 7 mei een reminder te krijgen om te stemmen.

Wat zijn pioniers?
Curio pioniers zijn docenten met een missie. Die een vernieuwend onderwijsidee hebben. Ze pakken de kans om zichzelf én onze leerlingen en studenten verder te ontwikkelen. Met hele creatieve en innovatieve projecten. Ze worden een jaar lang gecoacht door een pioniersteam van 4 coaches. Van idee naar realisatie.

Ook pionier worden?
Curio heeft oog voor onderwijsvernieuwing. Via o.a. pioniers krijgen docenten elk jaar de gelegenheid hun idee uit te voeren. Zo kunnen we leerlingen en studenten leuk en zinvol onderwijs geven. Na de meet up van 16 mei kunnen docenten met een onderwijsidee zich aanmelden voor de volgende pioniersronde. Dit kan via www.curio.nl/pioniers

Lees ook