You are here:

Huldiging kampioenen aan het Johan Cruyff College

Op donderdag 23 december, net voor de kerstvakantie, vond de huldiging van de kampioenen van het Johan Cruyff College plaats. Alle studenten die Nederlands Kampioen werden, een podiumplek behaalde tijdens een Europees- of Wereldkampioenschap of de Olympische Spelen, worden hierbij in het zonnetje gezet. Het gaat om maar liefst elf studenten. Daarnaast nemen Angela Ramsey en Alida Daalen ook hun diploma in ontvangst.

Huldiging Johan Cruyff College
Gehuldigden studenten van het Johan Cruyff College

Aan het eind van ieder jaar worden alle kampioenen van het afgelopen jaar gehuldigd. Vanwege het coronavirus vindt de huldiging plaats op de school aan het Knipplein in Roosendaal. Maar zonder de aanwezigheid van studenten en sponsoren. Wel is de huldiging online te volgen via Teams. Ook burgemeester Han van Midden en bestuursvoorzitter Rob Neutelings volgen de huldiging via een online verbinding.

Dubbel feest

Topsporter en olympisch kampioen, Angela Ramsey, neemt op deze dag ook zijn diploma in ontvangst. Dit jaar won hij zilver bij de 4x400 meter op de Olympische Spelen. Naast hem neemt ook Alida Daalen, Nederlands kampioen discus werpen, haar diploma in ontvangst. Wij wensen jullie veel succes met jullie verdere carrière!

Alida Daalen
Alida Daalen

Angela Ramsey
Angela Ramsey

Lees ook