You are here:

Game On voor 2500 leerlingen: techniek en technologie zien, doen en ervaren

Op 3 en 4 juni zal de kunstijsbaan in Breda helemaal in het teken staan van techniek en technologie. Tijdens deze twee dagen bezoeken 2.500 leerlingen uit West-Brabant het jaarlijkse event Game On. Ruim 20 scholen en ongeveer 40 bedrijven ontmoeten elkaar met als doel techniek op een leuke, interactieve manier onder de aandacht te brengen van eerste en tweede klassers van het voortgezet onderwijs.

"Doen" is het sleutelwoord

De bedrijven die aanwezig zijn op dit event laten niet alleen zien hoe boeiend de wereld van techniek en technologie is. Ze laten het de leerlingen vooral ervaren. Op deze manier hopen ze dat jongeren een beter beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is. En dat er misschien wel een vonkje overslaat voor een opleiding en fantastische carrière in één van de 7 werelden van techniek. 

Voor de 5e keer

Game On wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd. Hét bewijs dat onderwijs, overheid en bedrijfsleven het belang inzien van een dergelijk event. De roep om technisch opgeleide leerlingen/studenten is groot. Het is dus nodig jongeren al vroeg bij deze sector te betrekken. 

Deelnemen of bezoeken

Ken je nog bedrijven waarvoor het interessant kan zijn om deel te nemen? Aanmelden kan nog steeds via c.groenhout@curio.nl.

Wil je zelf één van deze dagen Game On bezoeken, dan ben je uiteraard van harte welkom. 

Bekijk hier de aftermovie van Game On 2023. 

Lees ook