You are here:

De Horeca & Hospitality Academie Breda gaat van start

Koninklijke Horeca Nederland (KHN), Curio, SVH, Stichting Horeca Onderwijs en Werkgeversservicepunt Breda slaan de handen in één. Vandaag lanceren zij gezamenlijk ‘De Horeca & Hospitality Academie Breda’. Het doel van deze academie is het opleiden en omscholen van personeel in de richting van horeca en hospitality.

Horeca Hospitality Academie Breda

Horeca in coronatijd

Misschien ken je de ‘De Horeca & Hospitality Academie Breda’ al. In maart 2020 is al eerder een aftrap geweest. Helaas weten we allemaal wat corona heeft betekend voor de horeca. Het belang van de academie wordt na corona alleen maar duidelijker. De horeca draait weer op volle toeren, maar aan goed opgeleid personeel is een groot tekort.

Coaching on the job

Onze Curio locatie aan de Markendaalseweg 35 in Breda, gaat het horecapersoneel om- en bijscholen. Hier worden ze opgeleid tot kok, keuken-assistent of bediening-assistent. Daarnaast is er een ruim aanbod aan cursussen. Er komen meerdere startmomenten in het jaar. De opleidingen gaan samen met coaching on the job.

Ook naar de Horeca & Hospitality Academie Breda?

Voor meer informatie over het volgen van een opleiding bij de academie of het scholen van medewerkers kan contact worden opgenomen met Ivo van Opbergen van Curio bedrijfsopleidingen: bedrijfsopleidingen@curio.nl.

Lees ook het artikel in het aprilnummer van horecamagazine Hap & Tap. 

Lees ook