You are here:

Curio tv actueel: nieuwe leerweg smart technology

Samenwerken aan slimme technologieën en technici van de toekomst. Vanaf september 2023 kunnen studenten van de opleiding technicus engineering in Bergen op Zoom kiezen voor de nieuwe leerweg smart technology. Curio tv ging langs bij docent engineering Ronald Jansen. Hij werkt momenteel aan de ontwikkeling van de nieuwe leerroute en laat aan de hand van voorbeelden zien hoe we smart technology gaan inzetten.

Tekst gaat verder onder de video.

Binnen deze uitstroomrichting leiden we studenten op in samenwerking met regionale bedrijfspartners. We stemmen het leerplan af op de behoefte en ontwikkelingen binnen de regionale arbeidsmarkt. Met focus op vakspecifieke competenties en relevante 21e-eeuwse vaardigheden rondom het thema smart technology.

Waar leiden wij onze studenten op?

Binnen school, bij regionale bedrijven en binnen hybride leeromgevingen. De ontwikkeling van hybride leeromgevingen is een volgende stap in de hervorming van het beroepsonderwijs en een geweldige opsteker voor de regio West-Brabant, de opleidingsinstituten en het bedrijfsleven.

Interesse om samen te werken?

Interesse om samen te werken aan innovatief onderwijs of nieuwe leeromgevingen voor de technici van de toekomst? Stuur een mail naar smart.technology@curio.nl. Meer lezen? Check dan het uitgebreide artikel over dit onderwerp.

Dit is Curio tv

In Curio tv staat jouw nieuwsgierigheid centraal. Iedere aflevering praten we je bij over alles wat er speelt binnen én buiten Curio. Inspirerende verhalen van (oud-)studenten bijvoorbeeld. En docenten die vol enthousiasme vertellen over hun onderwijsidee. Met Curio eropuit bezoeken we de leukste evenementen. En bij Curio actueel ontdek je nieuwe ontwikkelingen als eerste. Ook brengen we leerlingen, studenten en docenten met elkaar in gesprek. Met Curio tv leren we elkaar kennen. We delen de mooiste verhalen, zowel intern als extern. Omdat we trots zijn op Curio.

Curio tv is iedere maand online te zien. Bekijk hier alle afleveringen.

Lees ook