You are here:

Curio tv eropuit: Fit en vitaal

De studenten van de mbo-opleiding sport en bewegen in Breda organiseren al enige tijd het programma Fit en vitaal. Iedere dinsdag- en donderdagochtend zijn ouderen uit de wijk welkom om gratis een uurtje te komen bewegen. Zo leren de studenten lesgeven en een evenement organiseren, terwijl de ouderen aan hun vitaliteit werken. Een mooi voorbeeld van praktijkleren.

Curio tv ging eropuit om verslag te doen van dit gewaardeerde initiatief. Hoe ervaren de studenten het lesgeven? En hoe vinden de ouderen het om les te krijgen van onze studenten?

Dit is Curio tv

In Curio tv staat jouw nieuwsgierigheid centraal. Iedere aflevering praten we je bij over alles wat er speelt binnen én buiten Curio. Inspirerende verhalen van (oud-)studenten bijvoorbeeld. En docenten die vol enthousiasme vertellen over hun onderwijsidee. Met Curio eropuit bezoeken we de leukste evenementen. En bij Curio actueel ontdek je nieuwe ontwikkelingen als eerste. Ook brengen we leerlingen, studenten en docenten met elkaar in gesprek. Met Curio tv leren we elkaar kennen. We delen de mooiste verhalen, zowel intern als extern. Omdat we trots zijn op Curio.

Curio tv is iedere maand online te zien. Bekijk hier alle afleveringen.

Lees ook