You are here:

Aflevering 4 van Curio tv is nu te zien

Welkom bij de vierde aflevering van Curio tv. In deze aflevering gaan vmbo brugklassers in gesprek met eerstejaarsstudenten van het mbo. Hoe bevalt hun nieuwe school? Was het spannend om naar een nieuwe school te gaan? Ook krijg je uitleg over Roem en Poen: een organisatie binnen Curio die preventief schooluitval tegengaat. Voor én door studenten. Tot slot gaan we op bezoek bij student Pasquale Visser. Pasquale is duurzaam kledingontwerpster en heeft haar eigen naaiatelier. Dit is mogelijk dankzij het talent ontwikkel programma van Curio.

De presentatie van deze aflevering is in handen van Jeroen Hiemstra, stafmedewerker bij Curio. Wil je weten wat er speelt? Dan kijk je Curio tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Dit is Curio tv

In Curio tv staat jouw nieuwsgierigheid centraal. Iedere aflevering praten we je bij over alles wat er speelt binnen én buiten Curio. Inspirerende verhalen van (oud-)studenten bijvoorbeeld. En docenten die vol enthousiasme vertellen over hun onderwijsidee. Met Curio eropuit bezoeken we de leukste evenementen. En bij Curio actueel ontdek je nieuwe ontwikkelingen als eerste. Ook brengen we leerlingen, studenten en docenten met elkaar in gesprek. Met Curio tv leren we elkaar kennen. We delen de mooiste verhalen, zowel intern als extern. Omdat we trots zijn op Curio.

Curio tv is iedere maand online te zien. Bekijk hier alle afleveringen.

Lees ook