You are here:

Aflevering 3 van Curio tv is nu te zien

In aflevering 3 van Curio tv gaan we op bezoek bij de opleiding brood en banket. Daar ontmoeten we de getalenteerde student Daan Filius. Daan doet mee met de Skills wedstrijden, maakt onderdeel uit van het Nederlandse boulangerieteam en doet mee aan bakwedstrijden over de hele wereld. Daarnaast gaan studenten en docenten van zorg en welzijn met elkaar in gesprek over het onderwerp samenwerking. Waarom is dat zo belangrijk? En hoe werken vmbo en mbo samen bij zorg en welzijn? Tot slot vertelt docent Evi de Haan over de Talenten Ontdek Plek bij Curio prinsentuin van cooth. Een vak waarbij vmbo-leerlingen aan de slag gaan met verschillende projecten en zo hun talenten ontwikkelen.

De presentatie van deze aflevering is in handen van Arthur van de Kar, docent bij Curio prinsentuin Oudenbosch. Wil je weten wat er speelt? Dan kijk je Curio tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Dit is Curio tv

In Curio tv staat jouw nieuwsgierigheid centraal. Iedere aflevering praten we je bij over alles wat er speelt binnen én buiten Curio. Inspirerende verhalen van (oud-)studenten bijvoorbeeld. En docenten die vol enthousiasme vertellen over hun onderwijsidee. Met Curio eropuit bezoeken we de leukste evenementen. En bij Curio actueel ontdek je nieuwe ontwikkelingen als eerste. Ook brengen we leerlingen, studenten en docenten met elkaar in gesprek. Met Curio tv leren we elkaar kennen. We delen de mooiste verhalen, zowel intern als extern. Omdat we trots zijn op Curio.

Curio tv is iedere maand online te zien. Bekijk hier alle afleveringen.

Lees ook