You are here:

Curio traint taalvrijwilligers Digi-Taalhuizen West-Brabant

De Digi-Taalhuizen in West-Brabant hebben een gloednieuwe website: www.taalwestbrabant.nl. Hierop staat alles over het trainingsaanbod van het Digi-Taalhuis voor lezen, schrijven, digitale vaardigheden en rekenen. Curio is partner van de Digi-Taalhuizen. Docenten van Curio basiseducatie/nt2 trainen de vrijwilligers die op hun beurt de trainingen van het Digi-Taalhuis geven. Dit doen zij ook voor andere bedrijven en organisaties die met hun medewerkers of cliënten aan de slag met taal willen.

Afstandsleren

De Digi-Taalhuizen bestaan al wat langer in West-Brabant. Curio werkt hierin samen met alle bibliotheken en gemeenten in de regio. Sinds kort gebruiken alle taalhuizen één website. Die biedt een handig en praktisch overzicht voor taalvragers en –vrijwilligers. Ook verwijzers kunnen daar informatie halen. Het gratis taalspreekuur van het Digi-Taalhuis is een belangrijke startplaats voor iedereen die een taalvraag heeft. Via het taalspreekuur kan je ook worden aangemeld voor een taalcursus bij Curio.

Wat doet Curio voor het Digi-Taalhuis West-Brabant?

Docenten van Curio basiseducatie/nt2 trainen de vrijwilligers die actief zijn in het netwerk van www.taalwestbrabant.nl. Ook ondersteunen zij de vrijwilligers in oefengroepjes en taalcafés.

Mooi! Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met Adrian van Tilburg, onderwijsmanager Curio basiseducatie/nt2. Hij is bereikbaar via e-mail: a.vantilburg@curio.nl.

 

Lees ook