You are here:

Curio in bedrijf bij CADkoop uit Oosterhout

Als dé beroepsopleider van de regio is samenwerking met het bedrijfsleven van groot belang. Van stageplaatsen tot gastcolleges en deelname aan bedrijven- en banenmarkten. We zijn blij met deze samenwerkingen. Ze leveren zowel voor onze studenten als voor de leerbedrijven waardevolle ervaringen op. In de serie ‘Curio in bedrijf’ belichten we de praktijkopleiders van onze stagebedrijven en hun stagiairs.

“Dankzij stagiairs weten we wat er bij jongeren speelt.”

Deze keer CADkoop, een reseller voor CAD software uit Oosterhout. Derdejaars student junior accountmanager Semih Güler doet er zijn eindstage. 

Directeur/eigenaar Frans Klerx vertelt enthousiast over zijn stagiairs. En waarom hij het samenwerken met Curio en helpen bij het opleiden belangrijk vindt: “In de softwarebranche moet je jong blijven. Dankzij de stagiairs weten we wat er bij jongeren speelt. Stagiairs zijn een toegevoegde waarde. Ze leren bij ons de praktijk van marketing en sales of van software development. Wij hebben 8 van de 10 keer alvast een goede toekomstige medewerker binnen.”

Lees hier het hele verhaal.   

Bekijk alle artikelen op Curio in bedrijf – samenwerking bedrijfsleven.

Wil je je ook aanmelden als stagebedrijf?
Kijk hier hoe je dat doet: In 2 stappen een stageplaats aanbieden bij Curio | Curio

Lees ook