You are here:

Curio begint eigen podcast De Kracht van Onderwijs

Curio heeft een eigen podcast. Die heet De Kracht van Onderwijs. Voorzitter Rob Neutelings gaat elke aflevering in gesprek met een andere tafelgast. Het gaat altijd om iemand die belangrijk is voor het onderwijs in Nederland. Hij vraagt hun de hemd van het lijf over hun ideeën, over wat goed gaat en wat beter kan en moet in het onderwijs. De eerste aflevering staat online.

Jaarlijks geeft de Nederlandse staat ruim 40 miljard euro uit aan onderwijs en onderzoek. Elke dag zitten enkele miljoenen kinderen, jongeren en volwassenen in de Nederlandse schoolbanken. Er valt dus genoeg over te vertellen. De podcasts zijn te beluisteren via Spotify en Anchor

De eerste aflevering staat online

Curio maakt eerst drie afleveringen als pilot. Worden deze goed beluisterd, dan gaan we ermee door. De eerste aflevering van de podcast De Kracht van Onderwijs staat al online. Hierin is Kirsten Cuppen te gast. Zij is docent Nederlands, loopbaanbegeleiding, Rekenen bij ROC Tilburg, mbo docent van het jaar 2021 en co-initiator van het Talenpaspoort. Hoe kijkt zij naar het Nederlands onderwijs? Daar vertelt ze alles over. Meer informatie over de podcast? Kijk op: https://www.curio.nl/over-ons/organisatie/de-kracht-van-onderwijs/.

 

Lees ook