You are here:

Software developer Breda, Roosendaal

Leerweg BOL, BBL
Niveau 3, 4

Wat ga ik leren?

Software developer

Digitaal is jouw lievelingstaal. Na Nederlands schrijf jij het beste C#, PHP, MYSQL en Javascript. Of misschien nu nog niet zo goed, maar na de opleiding Softwaredeveloper wel. Je leert programmeren. Apps bouwen. Websites maken. En software ontwikkelen die speciaal voor de wens van de klant is bedoeld. Je houdt van werken in teams en leert graag meer over ontwikkelprogramma’s.

Werkgebieden
  • Internetbureaus
  • IT-afdeling van grote bedrijven
  • Development-bureaus
  • Software development-bedrijven
  • Software consultancy-ondernemingen
Leer apps maken en websites bouwen. Volg de opleiding softwaredeveloper.

Software Developer 3

Wij werken samen met:

Beeld Website

FireMultimedia is een full service internet bureau gevestigd in Brabant. Ze verzorgen al meer dan 10 jaar ontwerp, webdevelopment en hosting diensten.

Website Firemultimedia
Nts Logo

Macanta helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, door maatwerk software te maken die aanvullend werkt op de standaardsoftware. 

Website Macanta
Logo Ooperon

Consafe Logistics is één van de toonaangevende leveranciers van Supply Chain IT. Het bedrijf zorgt wereldwijd voor competitieve voordelen voor bedrijven waar de supply chain een belangrijke rol inneemt. Ze ontwerpen, ontwikkelen en implementeren oplossingen voor productie, warehousing, transport, delivery en store.

Website Consafe Logistics
QNP Logo

Qcast is gespecialiseerd in het bedenken, beschrijven, bouwen en beheren van bedrijfskritische IT infrastructuren op basis van Cisco hardware, software en services.

Website Qcast
Schouw Logo

Fourco is specialist in het leveren van IT infrastructuren. Zij  denken met bedrijven mee om de snel veranderende IT wereld toe te passen binnen hun organisaties. 

Website Fourco