Curio stagebureau

Heb je moeite bij het vinden van een stage? Wil je stage lopen bij Curio?

Het stagebureau is een door en voor Curio studenten gerunde erkende organisatie. Het stagebureau biedt studenten van Curio de mogelijkheid om stage te lopen binnen de organisatie van Curio. De begeleiding wordt gedaan door ervaren praktijkopleiders. Alle stageplaatsen die worden aangeboden bij Curio zijn geaccrediteerd.

Wat doet het stagebureau van Curio?

De stagiaires van het stagebureau zorgen ervoor dat vraag en aanbod aan elkaar worden gematcht. Zij begeleiden studenten van Curio naar een stageplaats binnen de organisatie (intern). Het stagebureau geldt als aanspreekpunt voor zowel stagiaires als praktijkbegeleiders binnen Curio.

Hoe werkt het?

Meld je aan via werkenbijcurio.nl. Lukt het niet? Bel naar 088 209 7314 of mail naar stagebureau@curio.nl

Wil jij stage lopen binnen Curio? Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over het Curio stagebureau of wil je weten wat het Curio stagebureau jou nog meer kan bieden? Neem dan contact met ons op. Bel naar 088 209 7325 of mail naar stagebureau@curio.nl.

Wil jij stage lopen bij het Curio stagebureau?


Het Curio stagebureau is een door en voor studenten gerunde organisatie. Alle stagiaires worden begeleid door een daarvoor opgeleide praktijkbegeleider. Lijkt het jou ook heel interessant om bij ons stage te komen lopen? Solliciteer dan direct via stagebureau@curio.nl. Alle stageplaatsen zijn ook terug te vinden op werkenbijcurio.nl en op stagemarkt.nl.