You are here:

Aanmelden voor ouderinformatie

Welkom bij Curio. Als ouder of verzorger van een van onze nieuwe studenten blijf je natuurlijk graag op de hoogte. Sinds het schooljaar 2022-2023 doen wij dat zoveel mogelijk per e-mail. Omdat uit onderzoek is gebleken dat veel ouders en verzorgers dat belangrijk vinden. 

Leuke tip: dinsdag 10 september is er een webinar voor eerstejaars studenten én hun ouders. Met algemene Curio-informatie. Je kunt online deelnemen. Meer informatie staat op ouderwebinar 2023

Gettyimages 1214104073 (1) (1)

Op de hoogte blijven

Denk bijvoorbeeld aan:

  • een webinar speciaal voor ouders
  • informatie over het ouderpanel
  • eventuele maatregelen in coronatijd of speciale situaties?

We delen in deze mails geen specifieke opleidingsinformatie, cijfers of roosters. Wil je graag op de hoogte blijven van de studievoortgang, vraag dan je zoon/dochter voor toegang via een aparte login. Hiervoor maken zij zelf een toegangscode aan in de studenten app MyStaPP.

Wil je meer lezen bekijk dan onze informatiefolder.

Ouder webinar eerstejaars mbo-studenten

Het schooljaar is van start gegaan. We hopen dat uw zoon of dochter al een beetje gewend is. Studeren op het mbo is heel anders dan op het voortgezet onderwijs. Niet alleen voor uw kind, maar ook voor u als ouders/verzorgers. Curio wil u hierover graag het een en ander vertellen.

Daarom geeft Curio elk jaar een speciaal webinar voor de ouders/verzorgers van onze eerstejaars mbo-studenten. Dit is een goed moment om kennis te maken met de wereld waarin uw kind sinds enkele weken rondloopt. Tijdens het webinar worden vragen van ouders beantwoord. Dat doen we dit jaar op dinsdag 10 september om 19.00 uur. 

Klik voor meer informatie om deel te nemen hier op Teamslink ouderwebinar.

Als u nu al algemene vragen heeft voor het webinar, mail die dan naar infopunt@curio.nl met als onderwerp #vraagouderwebinar. Dan zorgen we dat we die indien mogelijk behandelen tijdens het webinar. 

Kijk hier het ouderwebinar van 2023 nog eens terug. 

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt ongeveer 2 keer per jaar een e-mail.