You are here:

Aanmelden voor ouderinformatie

Welkom bij Curio. Als ouder of verzorger van een van onze nieuwe studenten blijf je natuurlijk graag op de hoogte. Vanaf schooljaar 2022-2023 gaan wij dat zoveel mogelijk per e-mail doen. Omdat uit onderzoek is gebleken dat veel ouders en verzorgers dat belangrijk vinden.

Gettyimages 1214104073 (1) (1)

Op de hoogte blijven

Denk bijvoorbeeld aan:

  • een webinar speciaal voor ouders
  • informatie over het ouderpanel
  • eventuele maatregelen in coronatijd of speciale situaties?

We delen in deze mails geen specifieke opleidingsinformatie, cijfers of roosters. Wil je graag op de hoogte blijven van de studievoortgang, vraag dan je zoon/dochter voor toegang via een aparte login. Hiervoor maken zij zelf een toegangscode aan in de studenten app MyStaPP.

Wil je meer lezen bekijk dan onze informatie folder.

Ouder webinar eerstejaars mbo-studenten

 

 

Het schooljaar is van start gegaan. We hopen dat uw zoon of dochter al een beetje gewend is. Studeren op het mbo is heel anders dan op het voortgezet onderwijs. Niet alleen voor uw kind, maar ook voor u als ouders/verzorgers. Curio wil u hierover graag het een en ander vertellen.

Daarom geeft Curio elk jaar een speciaal webinar voor de ouders/verzorgers van onze eerstejaars mbo-studenten. Dit is een goed moment om kennis te maken met de wereld waarin uw kind sinds enkele weken rondloopt. Tijdens het webinar worden vragen van ouders beantwoord.

Kijk hier het webinar van het schooljaar 2022-2023 terug. Veel kijkplezier!

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt ongeveer 8 keer per jaar een e-mail.