Horeca, food en hospitality
Mensen heerlijk laten genieten van hun dagje uit. Daar draaien horeca en recreatie om. Dit bereik jij als kok met smakelijke gerechten waar jouw gasten van smullen. Of met jouw gastvrije service die een lach op hun gezicht brengt. Of je zorgt met jouw talent voor organiseren dat mensen een fantastische vakantie hebben. Geef jij gasten een ervaring om nooit meer te vergeten?
Ik wil werken...

Brood en banket
- (Eigen) bakkerij
- Banketbakkerij
- Patisserie
- Boulanger
Klanten die de bakkerij binnenlopen help jij met een glimlach. Je weet dat ze een goed brood kopen. Of een heerlijk stuk taart. Het is een combinatie van luchtig en vullend. Smaakvol en van een goede structuur. Die combinatie krijg je alleen wanneer je alles weet over de ingrediënten en hoe je moet omgaan met de machines. En wanneer je schoon werkt en zelf goede recepten kan bedenken. Jij zorgt ervoor dat klanten bij jouw brood blijven kopen. Dat kan als patissier, boulanger, uitvoerend bakker of leidinggevende. Of begin een eigen bakkerij.

Voeding
- Voedingscentrum
- Voedingsadviesbureau
- Supermarktketen
- Zorginstelling
- Ambachtelijke bedrijven op gebied van agro en food
Ben je nieuwsgierig naar gezonde voeding en wil je er nog veel meer over weten? Jij wilt weten waar ons voedsel vandaan komt. Is het duurzaam geteeld? Wordt er veilig mee omgegaan? En hoe is de smaakbeleving? Als jij straks het diploma van de opleiding food & future op zak hebt, ben jij de specialist. Jij adviseert consumenten, bedrijven en scholen. Je combineert de theorie met de praktijk. We bezoeken bedrijven en ontvangen gastsprekers. Zo doe je tijdens je studie meteen veel ervaring op. Gezonde voeding en beweging gaan goed samen. Daarom biedt de opleiding ook het keuzedeel Bewegen aan. Van jou leren we hoe we lekker en verantwoord eten en bewegen.