
Wat ga ik leren?
Brood en banket
Klanten die de bakkerij binnenlopen help jij met een glimlach. Je weet dat ze een goed brood kopen. Of een heerlijk stuk taart. Het is een combinatie van luchtig en vullend. Smaakvol en van een goede structuur. Die combinatie krijg je alleen wanneer je alles weet over de ingrediënten en hoe je moet omgaan met de machines. En wanneer je schoon werkt en zelf goede recepten kan bedenken. Jij zorgt ervoor dat klanten bij jouw brood blijven kopen. Dat kan als patissier, boulanger, uitvoerend bakker of leidinggevende. Of begin een eigen bakkerij.
Werkgebieden
- (Eigen) bakkerij
- Banketbakkerij
- Patisserie
- Boulanger
Niveau en eisen
Volg de BOL- of BBL-opleiding op niveau 2, 3 of 4. Werk jezelf omhoog tot ondernemer, ambachtelijke bakker, boulanger of patissier. Of groei door naar uitvoerend bakker met je eigen zaak.
2
Uitvoerend bakker
Locaties
Breda
Leerweg
BOL, BBL
Duur
2 jaar
3
Zelfstandig werkend bakker
Locaties
Breda
Leerweg
BOL, BBL
Duur
3 jaar
4
Leidinggevende bakkerij
Locaties
Breda
Leerweg
BOL
Duur
3 jaar
4
Boulanger
Locaties
Breda
Leerweg
BBL
Duur
1 jaar
4
Patissier
Locaties
Breda
Leerweg
BBL
Duur
1 jaar
Opleiding in beeld

