You are here:

Horeca, food en hospitality

Mensen heerlijk laten genieten van hun dagje uit. Daar draaien horeca en recreatie om. Dit bereik jij als kok met smakelijke gerechten waar jouw gasten van smullen. Of met jouw gastvrije service die een lach op hun gezicht brengt. Of je zorgt met jouw talent voor organiseren dat mensen een fantastische vakantie hebben. Geef jij gasten een ervaring om nooit meer te vergeten?


Bakkersopleiding Kas 22

Brood en banket

Niveau 2, 3, 4
Breda
Werkgebieden
  • (Eigen) bakkerij
  • Banketbakkerij
  • Patisserie
  • Boulanger

Klanten die de bakkerij binnenlopen help jij met een glimlach. Je weet dat ze een goed brood kopen. Of een heerlijk stuk taart. Het is een combinatie van luchtig en vullend. Smaakvol en van een goede structuur. Die combinatie krijg je alleen wanneer je alles weet over de ingrediënten en hoe je moet omgaan met de machines. En wanneer je schoon werkt en zelf goede recepten kan bedenken. Jij zorgt ervoor dat klanten bij jouw brood blijven kopen. Dat kan als patissier, boulanger, uitvoerend bakker of leidinggevende. Of begin een eigen bakkerij.

Keuken

Keuken

Niveau 2, 3, 4
Bergen op Zoom, Breda

Als kok kun je mensen een onvergetelijke avond bezorgen. Elke keer als dat lukt heb je een goed gevoel. Je weet precies welke ingrediënten nodig zijn voor een lekker gerecht. Wordt het grillen op de big green egg, stomen of koken? Laat die keuze maar aan jou over. Met jouw creativiteit laat je jouw gasten lekkerbekken. En je kunt na je opleiding doorleren voor zelfstandig werkend of gespecialiseerd kok.

Hospitality En Management 2

Horeca

Niveau 2, 3, 4
Bergen op Zoom, Breda
Werkgebieden
  • Hotels
  • Restaurants
  • Eetcafés
  • Detailhandel
  • Zorg

Kies je voor horeca dan kies je voor gastvrijheid. Jij maakt het gasten graag naar hun zin. En wanneer zij iets vragen, regel jij het. Je leert planningen maken en bent het aanspreekpunt voor de keuken en bediening. De avond verloopt goed en gezellig dankzij jou. Je krijgt training van de allerbeste en ervaart de wereld van events. Dit leer je allemaal in het 1e jaar. Daarna maak jij een keuze uit verschillende opleidingen. Wat het beste bij jou past en waar je goed in bent. Daar ga jij je op focussen de andere jaren.

Hos13

Hospitality

Niveau 3, 4
Breda
Werkgebieden
  • Vakantiepark
  • Hotelreceptie
  • Reisorganisatie
  • Camping
  • Attractiepark

Word jij blij van de woorden gastvrijheid en organiseren? Ben je sociaal en houd je van afwisselende werkzaamheden? Bezorg jij Nederlandse en buitenlandse gasten graag een glimlach op het gezicht als vriendelijke hospitality medewerker? Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Of je nu activiteiten begeleidt op een vakantiepark, de frontoffice bemenst van een vijfsterrenhotel, excursies organiseert en begeleidt of in de horeca de dranken en gerechten serveert; je leert dit en meer bij de opleiding hospitality.

Voeding- en leefstijladviseur

Voeding- en leefstijl

Niveau 4
Breda
Werkgebieden
  • Voedingsindustrie
  • Fitnesscentra
  • Supermarktketen
  • Zorginstelling
  • Ambachtelijke bedrijven op gebied van agro en food

Ben je nieuwsgierig naar gezonde voeding en een duurzame leefstijl? Wil je anderen aanmoedigen om gezond te eten en te bewegen? Dan is deze opleiding iets voor jou. Je gaat aan de slag door te experimenteren in de keuken. Je volgt sportlessen en je gaat op bezoek bij bedrijven. Je leert mensen en groepen te helpen om gezond te worden en in balans te blijven. Dit doe je door op een persoonlijke manier met ze in gesprek te
gaan.

Facilitair

Facilitaire dienstverlening

Niveau 2, 3, 4
Breda
Werkgebieden
  • Gemeenten
  • Zorginstellingen
  • Onderwijsinstellingen
  • Woningbouwcorporaties
  • Sport- en recreatieaccomodaties

Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Of het nu gaat om het organiseren van een compleet congres of om de facilitaire dienst van een verzorgingstehuis. Overal waar jij komt, creëer je een fijne werkplek. In het bedrijfsleven of op school. Jij praat net zo makkelijk met de directeur als met de schoonmaker. Curio biedt je de mogelijkheid om deze opleiding binnen 2 tot 3 jaar af te ronden. De opleiding bestaat uit modules. Daardoor kun je je studie versneld afronden. Hoe snel? Dat bepaal je samen met je docent. Ook tof: je werkt samen met het bedrijfsleven aan echte opdrachten.