Terheijdenseweg 350 - gebouw 700 Breda

Opleidingen
Locatie Curio Terheijdenseweg 350 2

Over Terheijdenseweg 350 - gebouw 700

Aan de Terheijdenseweg in Breda vind je Curio entree bbl. Deze eenjarige opleiding is voor jongeren die geen middelbareschooldiploma hebben behaald, maar die wél goed voorbereid aan de slag willen. Je kunt kiezen uit acht richtingen. Ook volg je de opleiding mbo breed deels op deze locatie. Mbo breed is voor studenten die nog niet goed weten wat bij ze past. Of extra hulp nodig hebben bij het volgen van een mbo 2-opleiding. De opleiding biedt meer zorg en flexibiliteit. Dat vergroot de kans op slagen. Ook Matchpoint vind je op deze locatie. 

 

Image
Locatie

Terheijdenseweg 350
4826 AA  Breda

entreebreda@curio.nl
 matchpoint@curio.nl

Op deze locatie

Mbo Breed 1

Twijfel jij tussen een aantal mbo-opleidingen op niveau 2 en kom je er maar niet uit? Weet je nog niet zeker welke leerweg (bol of bbl) het beste bij jou past? Of heb je door omstandigheden extra hulp nodig tijdens het volgen van een mbo 2-opleiding? Dan past mbo breed zeker bij jou. Dit biedt extra zorg en meer flexibiliteit in het onderwijs. Daardoor is de kans groter dat je je startkwalificatie behaalt.

Lees verder
Entree 1

Ben jij 16 jaar of ouder en heb je nog geen middelbareschooldiploma? Weet jij al welke sector jij het leukst vindt? Heb je al een arbeidscontract voor minimaal 20 uur per week of zicht op een contract? Dan is Curio bbl entree een slimme keuze. Een entree-opleiding leidt jou in 1 jaar op als assistent in de richting die bij jou past.

Entree-opleidingen
Curio stockfoto leerlingen

Aanmelden kan via het digitaal aanmeldformulier. Wanneer we je aanmelding binnen hebben krijg je een uitnodiging voor de intake. Pas na de intake hoor je of je geplaatst bent. Heb je vragen over het aanmeldformulier? We helpen je graag. Stuur je vraag naar mbobreed@curio.nl of entreebreda@curio.nl.

Aanmelden
Curio stockfoto twee meisjes

Denk je dat jouw huidige opleiding toch niet bij je past? Curio biedt jou de kans om opnieuw te ontdekken wat je wilt doen. Dit noemen we Matchpoint. In een traject van zestien
weken ondersteunen we jou bij het maken van een nieuwe
stap in je (studie)loopbaan. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op. We helpen je graag. Mail naar matchpoint@curio.nl.

Locatie Curio Terheijdenseweg 350 1

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?