Kennismaken met Curio prinsentuin van cooth in groep 7

Zit jij in groep 7? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kan op verschillende manieren kennis maken met onze school. Bekijk de digitale voorlichtingspresentatie of maak een interactieve rondleiding door onze school. Heb je een speciale vraag? Dan kan je ons bellen of een mail sturen. Wil je liever bij ons langskomen? Dat kan tijdens een Vip-rondleiding. Of volg een aantal mini-lessen tijdens Kom proeven en beleven. Zien we jou snel?

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail. Wil je 'm ook graag kosteloos thuis ontvangen? Geen probleem. Dat kun je aangeven in het formulier. 

Kom proeven en beleven (op school)

Kom samen met een ouder/verzorger een avondje kennismaken met Curio prinsentuin van cooth. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toe gaat. Volg mini-lessen en maak kennis met de mensen die op onze school werken. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten. Kom proeven en beleven is speciaal voor groep 7-leerlingen.

Kom proeven en beleven Curio prinsentuin van cooth

Bekijk de voorlichtingspresentatie (online)

Om je een goed beeld te geven van Curio prinsentuin van cooth, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 10 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Wandel door de school met de interactieve rondleiding (online)

Tijdens de interactieve rondleiding kun jij onze school bekijken vanuit huis. Wandel binnen bij de lessen en schuif aan tijdens de pauze. We vertellen je meer over de TOP-lessen. Dit staat voor Talenten Ontdek Plek (TOP). Op deze manier maak je kennis met de verschillende profielen die je bij ons kunt volgen. Ook hier vertellen we graag meer over. En je hoort wat een mentor en een leerjaarcoördinator voor jou kunnen betekenen. Kies wat je wilt zien, of bekijk alles.

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Stel je vraag via ons contactformulier. Dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug. Bellen naar 088-2097070 of mailen naar prinsentuinoudenbosch@curio.nl mag natuurlijk ook altijd.

Meer informatie over laptophuur of -koop

Op onze school gebruiken we laptops. Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een geschikte laptop, maar je kunt ook kijken bij The Rent Company. Daar kun je een laptop huren voor een vast bedrag per maand, of kopen. Ze zetten er de goede software op en de laptop is meteen verzekerd. 

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?