Onderwijs- en Examenregeling cohort 2019-2020
Crebo | Onderwijs- en examenregelement | Wijzigingsblad | Leerweg | Niveau | BSA | Locatie | Examen- en diplomaplan |
25168 | Gastheer/gastvrouw | BOL | 2 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25171 | Zelfstandigwerkend gastheer/gastvrouw | BBL | 3 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25171 | Zelfstandigwerkend gastheer/gastvrouw | BOL | 3 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25172 | Leidinggevende bakkerij | BOL | 4 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25173 | Uitvoerend bakker | BBL | 2 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25173 | Uitvoerend bakker | BOL | 2 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25175 | Facilitair leidinggevende | BOL | 4 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25179 | Gespecialiseerd kok | BBL | 4 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25179 | Gespecialiseerd kok Cas Spijkers | BBL | 4 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25180 | Kok | BBL | 2 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25180 | Kok | BOL | 2 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25182 | Zelfstandig werkend kok | BBL | 3 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25182 | Zelfstandig werkend kok | BOL | 3 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25183 | Patissier | BBL | 4 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25185 | Meewerkend horeca ondernemer | BOL | 4 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP | |
25351 | Leidinggevende leisure & hospitality | 1 | BOL | 4 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP |
25351 | Leidinggevende leisure & hospitality Vacansoleil | 1 | BOL | 4 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP |
25352 | Leidinggevende travel & hospitality | 1 | BOL | 4 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP |
25353 | Zelfstandig medewerker leisure en hospitality | 1 | BOL | 3 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP |
25354 | Zelfstandig medewerkers travel en hospitality | 1 | BOL | 3 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP |
25464 | Vakexpert voeding | BOL | 4 | BSA | Markendaalseweg 35 | EDP |