You are here:

Goederenstroom ontvangen en verwerken

Vanuit de opleiding Verkoopmedewerker niveau 2 is het mogelijk om de module Goederenstroom ontvangen en verwerken te volgen.

Inhoud van de cursus Goederenstroom ontvangen en verwerken

De volgende onderwerpen worden in deze module behandeld:

  • Artikelpresentaties opbouwen
  • Artikelpresentatie controleren en aanvullen
  • Goederen ontvangst
  • Goederen opslaan en opslagruimte verzorgen
  • Online bestellingen verwerken
Data: De cursusdata volgen.
Locatie: Curio, locatie Breda en Roosendaal
Kosten: € 1385,- per persoon (vrijgesteld van btw)
Duur: 15 dagdelen inclusief eindtoets

Algemene informatie

De verkoper is klantgericht en servicegevoelig. Je kunt je snel inleven in de klant om op de klantbehoefte in te springen. De verkoper combineert een open houding met commerciële gedrevenheid en 'feeling' met de branche.
Je bent bereid om je handen uit de mouwen te steken om de goederenstroom snel en adequaat te verwerken. Je toont inzicht in de invloed van de goederenstroom op het goed kunnen bedienen van de klant. Je toont discipline door je te houden aan de huisregels en laat dat zien in je gedrag (op tijd komen, beleefd zijn, afspraken nakomen, etc.).
Een verkoper heeft een eerlijke houding bij het werken met geld en gaat integer om met bedrijfsspecifieke informatie.

Resultaat

Het laatste dagdeel is er een eindtoets over de module. Heb je hiervoor een voldoende, dan ontvang je een getuigschrift vanuit Curio.

Naast de module Goederenstroom ontvangen en verwerken biedt Curio ook andere modules vanuit de opleiding Verkoopmedewerker aan; 

 

Wil je een maatwerk cursus? Wij brengen graag een offerte uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van de organisatie.

Heb je interesse in de volledige opleiding tot verkoopmedewerker (BOL of BBL, niveau 2), lees dan hier meer informatie over de mbo-opleiding.