In deze workshop ga je een mok bedrukken. Je kunt op de mok een fullcolour bedrukking plaatsen, maar uiteraard ook een zwart-wit plaatje. Het ontwerp is helemaal aan jou. Plaats een leuke tekst, een logo, een foto of een combinatie. Aan het einde van de workshop heb jij een gave persoonlijke mok. Of maak je hem voor iemand anders?

Voortaan drink jij je thee, chocomel of wat dan ook uit je eigen mok. En met eigen mok bedoelen we ook echt je eigen mok. Want wie heeft er nu een zelfgemaakte mok met precies de opdruk die hij zelf wil?

De workshop

Je gaat aan de slag met het ontwerpen van je mok op de computer, waarna je je ontwerp met speciale inkt afdrukt op een transferfolie. Daarna wordt de inkt in de mok gebakken. Dit proces heet sublimatie.

Wat ga jij maken? Een mok met het logo van je favoriete sportclub, een foto van een leuk/gek/speciaal moment, of zet je er je lijfspreuk op? Kan jij heel goed gewoon tekenen en wil je liever je ontwerp ‘ouderwets’ op papier tekenen? En daarna je kunstwerk op de mok zetten? Dat kan ook! Bespreek het even met je begeleider.