De afgelopen decennia hebben we het allemaal steeds drukker gekregen. We moeten en willen en kunnen zoveel. Daardoor nemen we niet meer de tijd om stil te staan bij onderwerpen als: wie ben ik en welke keuzes kan en wil ik maken. Wat voor impact maak ik op mezelf, maar ook in mijn omgeving?

Maatschappelijke vragen die fundamenteel het verschil maken voor jouw toekomst. Zodra je weet wie je bent valt alles op z’n plek. Je ziet de wereld helderder, relaties lopen soepeler en beslissingen maken gaat je makkelijker af. Het vinden van je eigen identiteit geeft je sturing in het leven.

SDG: goede gezondheid en welzijn, kwaliteitsonderwijs.

Curio MBO Marketing&Communicatie 43

Levensechte opdracht

Elke challenge is gebaseerd op een levensechte opdracht vanuit bedrijfsleven, instelling, overheid, vervolgonderwijs en maatschappij. Bij deze challenge leer je dat de maatschappelijke vragen waar wij vandaag voor staan, fundamenteel het verschil maken voor jouw toekomst. Zodra je weet wie je bent valt alles op z’n plek. Je ziet de wereld helderder, relaties lopen soepeler en beslissingen maken gaat je makkelijker af. Het vinden van je eigen identiteit geeft je sturing in het leven.

 

Waaruit bestaat een challenge?

Elke challenge is opgebouwd uit vaste onderdelen die Curio faciliteert.

Een challenge op jullie school?

Deze challenge is makkelijk in te passen op het bestaande curriculum en sluit goed aan bij de volgende onderdelen.