Kom proeven en beleven op Curio steenspil

Zit je in groep 7 of 8? Kom dan een middag kennismaken met onze school en neem gezellig een vriendje of vriendinnetje mee. Op Curio steenspil leer je door dingen te beleven. Dat ontdek je op deze middag door mini-lessen te volgen. We laten je de school zien en vertellen je alles over onze leerroutes. Zo leer je de school écht kennen. Je bent welkom vanaf 13.45 uur. Om 14.00 uur beginnen uur en het programma duurt tot ongeveer 16.00 uur. Je gaat aan de slag met jouw opgegeven leerroute.

Door de aangescherpte richtlijnen van het RIVM is er besloten binnen het samenwerkingsverband geen fysieke kennismakingsactiviteiten in groepen meer te organiseren. En kan Kom proeven en beleven op 10 februari helaas niet door gaan. Iedereen die zich al heeft ingeschreven, ontvangt binnenkort een mail met alternatieven. 

 

 

Wanneer

  • Woensdag 10 februari 2021

Je bent welkom vanaf 13.45 uur. We beginnen om 14.00 uur en het programma duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Deze evenementen gaan onder voorbehoud door. Mocht er iets wijzigen dan ontvang je van ons een bericht. Vanwege de RIVM-maatregelen kunnen ouder(s)/verzorger(s) helaas niet meekomen. Je kunt wel samen met een vriendje of vriendinnetje komen. Zorg dat jullie je allebei even aanmelden. 

Aanmelden Kom proeven en beleven