You are here:

Het evenement van dinsdag 17 maart gaat helaas niet door

We gaan bekijken of het evenement op een later moment alsnog kan plaatsvinden. Daarbij kijken we ook of een ander tijdstip beter past. Als er meer bekend is, zullen we dit per mail laten weten. Bedankt voor je interesse.

Programma 17 maart 2020

15.30 uur Inloop
15.45 uur Welkomstwoord
15.50 uur Economie en onderwijs in de regio – door drs. Rob Neutelings, voorzitter Raad van Bestuur Curio
16.05 uur Onderwijs maak je samen – inspirerende verhalen van (oud-)leerlingen en samenwerkingspartners
16.35 uur Actieve discussieronde
16.45 uur Rondleiding langs nieuwe praktijklokalen met een hapje en drankje
17.30 uur Afsluiting

Martijn van Tilburg en Jeroen van Sprundel
Oud-leerlingen Curio prinsentuin oudenbosch

Van hovenier naar marketeer. Martijn is het toonbeeld van een leven lang leren. Als hovenier begeleidde Martijn stagiaires, waaronder Jeroen van Sprundel. Ook deze oud-leerling van Curio prinsentuin oudenbosch maakte de overstap naar een ander vakgebied. Martijn en Jeroen nemen u mee in hun succesvolle loopbanen waarin ze niet hebben stilgezeten. Wat waren hun ervaringen in deze ontdekkingstocht? Wat is het belang van jezelf ontwikkelen? En welke ondersteuning is daarbij nodig vanuit school én het bedrijf?

 

Joriene Beks, Stal Beks/ stichting La Vie en Rose
Samenwerkingspartner Curio prinsentuin oudenbosch

Extra ondersteuning vanuit school is niet altijd genoeg. Stal Beks/ stichting La Vie en Rose heeft hier een speciaal programma voor. Grondlegger Joriene Beks vertelt over de begeleiding van zorgleerlingen, haar ervaringen en het belang van externe ondersteuning. 

 

Joyce Janssens, Werkplein Hart van West-Brabant
Samenwerkingspartner Curio prinsentuin oudenbosch

Een inspiratietour voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werkplein Hart van West-Brabant ontwikkelde dit om de mogelijkheden te laten zien, in plaats van de beperkingen. Een initiatief waar ook het bedrijfsleven hard bij nodig is. Joyce Janssens licht toe wat de overeenkomst is tussen werkzoekenden van het Werkplein en leerlingen. En hoe ook leerlingen bij deze tour gebaat kunnen zijn.

Locatie

Curio prinsentuin oudenbosch

Groene Woud 54a

4731 GV Oudenbosch

Heeft u nog vragen?

Mail dan naar infopunt@curio.nl.